Eindelijk op naaktkalender

Een oproep van kunstenares Elke Marita Stuckel-Lutz in Die Bild…… Zij riep oudere vrouwen uit het Ruhrgebied op naakt te poseren voor een kalender. De 89-jarige Christiane Luckardt kreeg hier lucht van en was niet meer de houden… dit was dé kans om nog één keer in haar leven lekker uit de band springen. Ze zag de lol van een naaktkalender wel in en liet zich fotograferen.

“Ik wilde iedereen nog één keer verbazen. Dat heb ik bedacht tussen een soort verlate puberteit en beginnende dementie in”, vertelt Christiane lachend tegen Bild. In totaal 36 vrouwen in de leeftijd tussen 46 en 89 jaar werden bloot of in weinig verhullende kleding gefotografeerd.

De opbrengst van de kalender gaat naar een goed doel, een idee gebaseerd op de Britse film ‘Calender Girls‘, waarin het maken van een naaktkalender voor een goed doel een mediasensatie wordt. Ook van deze kalender gaat de opbrengst naar het goede doel, namelijk zieke kinderen. Nieuwsgierig? Bekijk  hier de foto’s.

Lees ook:Allemaal naakte zestigplussers op een kalender!
Lees ook:Pink Ribbon Magazine 2010 is uit!
Lees ook:365 tips voor een minder materialistisch bestaan
Lees ook:Anita Witzier (50) geridderd voor werk reumafonds
Lees ook:Eerste vaatje haring levert 56.500 euro op voor goed doel (..seizoen van start!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>