Allemaal naakte zestigplussers op een kalender!

We heben het hier al eerder gemeld en het is jullie ook vast niet geheel onbekend: seks houdt niet op als de rimpels komen. Dus waarom zouden we het volgende nieuws als ‘raar’ bestempelen? Het is gewoon heel natuurlijk dat er een kalender wordt uitgebracht met louter naakte….zestigplussers!!!De voormalige prostituee Metje Blaak maakt een pin-up kalender met sensuele vrouwen van zestig. Vandaag fotografeerde Blaak de dames op leeftijd in Amsterdam-West. Metje Blaak vindt dat vrouwen van zestig er nog heel leuk uitzien. “Het is natuurlijk heel moeilijk om op deze leeftijd onschuldig te kijken,”vertelt ze op de Amsterdamse stadszender AT5.  “Maar er is te veel discriminatie naar oudere vrouwen, je moet altijd maar jong en strak zijn.” Het idee voor de 60+ pin-up kalender is ontstaan door de Playboyshoot van Patricia Paay. “Wij laten zien, dat wij, als oudere vrouwen, er ook mogen zijn,”stelt Blaak resoluut. “Theo Maassen zal hem niet kopen, maar de rest van Nederland wel,” verkondigt de initiatiefneemster stellig. De kalender komt volgend jaar uit.

Bron: AD

Lees ook:Eindelijk op naaktkalender
Lees ook:Tatjana Simic weer bloot op de kalender
Lees ook:De meest aandoenlijke kalender ever
Lees ook:Bewegen op oudere leeftijd belangrijker dan gedacht
Lees ook:Niet meer, wel betere seks als je oud(er) bent!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Allemaal naakte zestigplussers op een kalender!

  1. Corset-lover

    Ik vind ook dat Metje Blaak gelijk heeft, er is te veel discriminatie naar oudere vrouwen, ze moeten altijd maar jong en strak zijn. Waarom geen vrouwen met ‘n voluptuees lichaam zoals Karin Bloemeen, Patty Brard enz. hebben?

      /   Reply  / 
  2. Na Hoedendoos

    Dames dames toch! U komt in de kiosk en wilt een blad met blote mannen kopen. Er liggen er twee; eentje met mannen zoals die waar u elke nacht noodgedwongen tegenaan moet kijken. Mannen met bierbuiken, kale mannen met snor, bezwete mannen, mannen met vlekken in de broek etc. etc. En er ligt een blad met mennem met six-pack, mannen die aan sport doen, Mannen met weelderige haardossen, Mannem die niet snurken in hun slaap, Mannen die vrouwen nog de halve nacht bezich weten te houden.Mannen die bijvoorbeeld op de nieuwe Sorro of Nick en Simon of Remy Bonjaski etc. lijken. Nou dan weet ik wel welke u kiest. U kiest uiteindelijk voor de story, om daarin te lezen over de 60+er Patricia Paay en haar 27-jarige vriendje en Corry Konings met haar toyboy. Jaja Dames toch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>