Terminaal zieke vader begeleidt dochter naar altaar

Mooi dit verhaal, ontroerend zelfs!

Een terminaal zieke man in Ohio kwam met de ambulance op het huwelijk van zijn dochter en begeleidde haar in zijn bed naar het altaar….Vorig jaar stelden artsen bij Scott Nagy kanker aan de urinebuis vast, sindsdien heeft hij chemotherapie ondergaan. Sinds augustus verblijft hij in het ziekenhuis. Artsen waren niet zeker of hij naar het huwelijk kon gaan, dat was aanvankelijk voor volgend jaar gepland. Verpleegster Jacky Uljanic kwam in actie en bracht alles in orde voor het huwelijk. Ze hielp met dagelijkse therapie de 56-jarige zieke aan te sterken en regelde de logistiek op voorhand. De trip met de ambulance was een donatie, de arts en ander medisch personeel vergezelden Nagy op vrijwillige basis tijdens de rit.

Al als klein meisje wilde Sarah dat haar vader haar begeleidde naar het altaar op haar huwelijksdag.  In de hal van de kerk begon ze te huilen toen ze haar vader zag, ze drukte hem op het hart dat ze van hem hield. “Ik heb mijn dochter in maart beloofd haar naar het altaar te begeleiden. Ze is mijn prinses.” Tijdens de dienst zei Scott nog trots: “We hebben het gedaan”.

Foto’s op HLN

Lees ook:Als de vader niet kan dansen met de bruid…
Lees ook:Colombia heeft zijn eigen Fritzl
Lees ook:René Froger voor tweede keer opa
Lees ook:Verboden liefde?
Lees ook:Een oma van 23??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>