Profiteer dubbelop van de uitverkoop in Parijs

Heb je de uitverkoop van het ShoppingNight evenement in Den Haag gemist 25 juni? Jammer, mooie koopjes zijn aan je voorbij gegaan. Misschien is Parijs dan wat voor je. Daar kun je terecht voor de grote uitverkoop die nog tot en met eind juli duurt: dat kan nu met shop-until-you-drop arrangement van Het Frankrijk Huis. Arrangement is inclusief het Paris ShoppingBook 2009 met daarin de winkels die je tijdens de uitverkoop absoluut niet mag missen.Er zijn routes volgens vijf verschillende modethema’s: klassiek, trendy, chic, creatief en fusionfashion. Bovendien is er een overzicht van alle kleding-, stoffen- en vlooienmarkten plus een adressenlijst van de belangrijkste warenhuizen. Kan het nog georganiseerder? Je zoekt een thema uit wat bij je past en dan moet het gek lopen wil je met lege handen thuis komen.

Het arrangement wordt gecombineerd met verblijf in trendy hotels, die ook hun steentje bijdragen door vanaf aankomst in juli de tweede nacht voor de helft van de prijs aan te bieden.

Lees ook:Nieuwe broek? Ja, van de Lidl!
Lees ook:Uitverkoop miskopen
Lees ook:Uitverkoop bij Transavia!
Lees ook:Win een arrangement in Giethoorn tijdens de 50Plusbeurs
Lees ook:“Boer zoekt vrouw” reisgidsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>