Logeren in het meest luxe hotel ter wereld…maar wel zonder stroom!

Heb je lekker een weekje zonnig Turkije geboekt, denk je er goed aan te doen voor het meest luxe hotel van 2010 te kiezen…kom je zonder stroom te zitten omdat het hotel de rekening niet heeft betaald! Hoe treurig is dat! Ik lees het zojuist op De Telegraaf en kan me hier echt over verbazen. Nou bedroeg de elektriciteitsrekening ook drie miljoen euro…een bedrag dat ik ook nergens gereserveerd heb staan…‘s Werelds meest luxe hotel van 2010, het Mardan Palace Hotel in Turkije, is afgesloten van het elektriciteitsnetwerk nadat het de energierekening niet meer kon voldoen.  Op dit moment wordt het Mardan met generatoren van stroom voorzien, zo vertelde assistent manager Zeynep Fiskirma aan persbureau Bloomberg. Volgens de Turkse krant Takvim loopt de betalingsachterstand van het hotel op tot drie miljoen dollar. Hotel Mardan Palace staat in de bekende Turkse badplaats Antalya en won afgelopen jaar bij de uitreiking van de World Travel Awards de titel ‘meest luxe hotel’.

Lees ook:Turks Verkeersbureau op de 50+ Beurs
Lees ook:Frankrijk trekt meeste bezoekers…ter wereld!
Lees ook:Elektronische visum voor Turkije vanaf 10 april
Lees ook:Uitstel e-visum voor Turkije
Lees ook:Nederland hielp Haïti……. en hoe!!!!!!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Logeren in het meest luxe hotel ter wereld…maar wel zonder stroom!

  1. Herna

    Het is zeker niet het meest luxe hotel ter wereld. Dat staat in Dubai. En ook niet het meest luxe hotel in Europa.
    Door de Nederlandse reisagent waar je het hotel kunt boeken staat de omschrijving: het is wellicht het meest luxe resort van de Middellandes zee. Kosten incl. vlucht en 3 nachten in het hotel 834 euro.
    Voortaan beter je huiswerk doen Hester!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>