Caravana: de grootste kampeerbeurs van Nederland

Ontdek het ultieme kampeergevoel en maak kennis met de mooiste plekken van Europa op de grootste kampeerbeurs van Nederland. Van donderdag 20 januari tot en met dinsdag 25 januari 2011 vindt de 51e editie van de Caravana plaats in het WTC Expo Leeuwarden.

Al ruim 50 jaar de leukste bestemming voor kamperend Nederland. Op de Caravana is alles op kampeergebied te bewonderen; de nieuwste caravans en campers, tenten, tenttrailers, kampeeraccessoires en vele trends op kampeergebied. Bekijk de door de ANWB verkozen caravan of camper van het jaar of breng je stem uit op de ‘camper/caravan van de toekomst, die speciaal voor de Caravana zijn ontworpen.

Een waar paradijs voor kampeerfans, nergens in Nederland zijn zoveel campings uit binnen- en buitenland bij elkaar om de mooiste kampeerplekken van Europa te promoten.

Lees ook:CamperExpo Voorjaar 2016 in Houten
Lees ook:Bezoek de meest complete camperbeurs: CamperExpo
Lees ook:Bietje Zeeuws: gestrand door zuinig rijden
Lees ook:Wordt eigenaar van een Volkswagen T1 Camper Van
Lees ook:Bed & Breakfast aan het water… Nederland vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>