Bed & Breakfast aan het water… Nederland vaart

Bereikbare B&B ‘s met je bootje…….zo kun je meerdaagse trips maken in eigen land. Steeds meer mensen hebben een bootje, maar niet iedereen kan op dat bootje overnachten. Dus komt de ANWB met Bed & Breakfast aan het water. Een gids met 100 romantische B&B’s door heel Nederland.

Bootjes leggen er voor de deur aan en de passagiers slapen er en krijgen ’s ochtends ontbijt. In de natuur, maar ook in de stad. Zo worden landelijke, romantische boerderijen afgewisseld met een grachtenpand in Amsterdam, een nostalgisch veerhuis in Urk en een Pipowagen op de dijk. Alle B&B’s zijn goed te bereiken met de boot. Voorwaarde is wel dat de boot geen staande mast heeft.

ANWB Bed & Breakfast aan het water:
-100 B&B’s direct aan het water;
-motorbootjes, sloepen en kano’s leggen aan voor de deur;
-in elke provincie van Nederland;
-handig voor het plannen van meerdaagse tochten.

Elke 2 jaar geeft de ANWB de Bed & Breakfastgids uit met 1800 adressen in Nederland en Europa. Vanwege het succes (12.000 exemplaren per jaar) maakt de ANWB dit jaar een themaserie: Bed & Breakfast bij de golf, Bed & Breakfast in de stad en dus, Bed & Breakfast aan het water.

ANWB Bed & Breakfast aan het water kost € 9,95 (ANWB-ledenprijs € 9,50) en verschijnt in april 2011 bij de ANWB-winkel, VVV’s en in de boekhandel. De uitgave is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel.

Lees ook:De mooiste zomerwandelingen
Lees ook:Reisgids: 668 dingen doen aan het water
Lees ook:Varen door de grachten van Haarlem
Lees ook:Nieuw: ANWB AutoMaatje – De lokale vervoersservice voor en door eigen inwoners
Lees ook:Vaartax voor booteigenaren …. links wil dat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>