Reisgids: 668 dingen doen aan het water

Schermafbeelding 2013-06-22 om 10.09.23Bijzondere vaartochten, adrenalineverhogende wateractiviteiten, smakelijke eetadressen, gezellige terrassen en originele overnachtingsplekken aan op of in het Nederlandse water verzameld in een compacte reisgids. De reisgids 668 dingen doen aan het water beschrijft 668 leuke, originele uitstapjes voor alle leeftijden waarin het Nederlandse water centraal staat. Of dat nu een meer, de zee, een vijver, een beek, een rivier of kanaal is.   De doe-adressen zijn er voor iedere mood: relaxed, informatief en avontuurlijk. Ontspannen varen in een sloepje. Dobberen in een vreemdsoortig vaartuig zoals een klomp, waterbuggy of terrasboot. Per fluisterboot op beversafari in de Biesbosch. De zeilen hijsen van een majestueus schip. Raften, kajakken of kitesurfen in de branding van de Noordzee.  Survivallen in de modder. Of kooiduiken tussen de haaien.Van ijssalons en strandtenten tot sterrenrestaurants en alles ertussenin. Mooie terrassen, gezellige high tea-adressen, bruine scheepskroegen en smakelijke restaurants met uitzicht op onder andere de Friese meren, de Limburgse Maas en de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Maar ook varen met een picknickmand. Of nog luxer: met een eigen kok aan boord.
Door heel Nederland kun je slapen aan het water. Vanuit je hotel, watervilla, tent, pipowagen of knusse bed & breakfast zie je de zee of kijk je uit op een meanderende rivier. Ook op het water zijn er talloze slaapplekken: slapen op een kampeervlot, op een hotel op palen boven zee, in een cruiseschip of in een gerestaureerde scheepsaak of voormalig boterscheepje in een bruisende stad is een bijzondere ervaring.

668 dingen doen aan het water
Verschenen: 21 juni 2013
Auteur: Eveline Hagenbeek
Prijs: € 15,00
ISBN: 9789021553450

Lees ook:Lekker naakt varen op de BlootBoot; cruise voor nudisten
Lees ook:Varen door de grachten van Haarlem
Lees ook:De leukste tips, trips en ideeën voor een heerlijk dagje weg
Lees ook:Ervaar de kleurrijke herfst aan de Vecht
Lees ook:Bed & Breakfast aan het water… Nederland vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>