Lekker naakt varen op de BlootBoot; cruise voor nudisten

Ik ken de behoefte persoonlijk niet, maar er zijn er blijkbaar wel volop te vinden die het fijn vinden in hun blote hol door het leven te gaan. En dat kun je doen op een camping, op een strand, maar nu ook op een boot. De BlootBoot – hoe hysterisch. Lekker cruisen en je naakte niks; het lijkt een gat in de markt te zijn.Na een beurs en een hotel krijgen mensen met een voorliefde voor bloot nu ook een eigen cruise-vakantie. Ewaterways, gespecialiseerd in rivier- en zeecruises, wil volgend jaar zomer al met de ‘blootboot’ gaan varen. Buiten het feit dat iedereen aan boord naakt is, is het een cruise als alle anderen. Zo zijn er een bar en een restaurant aan boord en is op het dek ruimte om te zonnen, aldus de The Telegraph. Passagiers dienen tijdens het avondeten echter wel aangekleed te verschijnen, zo benadrukt een woordvoerster van de cruisemaatschappij.
Het cruiseschip zal vanaf augustus 2011 vooral te vinden zijn langs de kustlijn van Kroatië. “Nudistenvakanties zijn populair en Kroatië heeft behoorlijk wat nudistenstranden, dus het is een goede combinatie”, aldus de zegsvrouwe. Ewaterways zegt met het initiatief op de Europese markt te mikken, maar vooral van Duitse afnemers wordt veel verwacht. Duitsers zijn immers ‘erg met nudisme bezig’, aldus de maatschappij.

Lees ook:Zin in een reisje op het grootste cruiseschip ter wereld?
Lees ook:Rederijen komen met speciale aanbiedingen voor singles
Lees ook:Ouderwetse oerhollandse gezelligheid op de markt in Apeldoorn
Lees ook:Bezoek de Visserijdagen Den Helder
Lees ook:Cruiseschip SS Rotterdam open voor publiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>