Rederijen komen met speciale aanbiedingen voor singles

Reizen als single is niet altijd even gemakkelijk. Eén van de grote frustraties voor alleengaanden is dat ze altijd te maken hebben met een “toeslag” omdat ze alleen reizen. Het lijkt soms wel alsof alleengaanden gestraft worden voor het feit dat ze geen medereizigers hebben. Omdat het maken van een cruise ook onder de singles steeds populairder wordt spelen een aantal rederijen nu in op de trend en kun je nu zonder een supplement te hoeven betalen bij een aantal rederijen terecht.

Zo heeft MSC cruises speciaal voor alleengaanden zelfs een aparte pagina op hun website opgenomen. Die hier te vinden is.

Ook de ms Europa van Hapag Lloyd, die bekend staat vanwege zijn 3-sterren culinaire restaurant en uitmuntende keuken, beschikt over een aantal single hutten.

Andere aanbieders van cruises voor alleenreizenden zijn bijvoorbeeld rederij NCL, hun nieuwste cruiseschip, de Norwegian EPIC heeft meer dan 100 single hutten aan boord. Er is zelfs een aparte lounge uitsluitend voor singles aan boord. Ook Costa Cruises biedt nu speciale acties voor singles aan.

 

Bron: de Telegraaf

 

 

Lees ook:Holland America Line maakt cruisen in Europa tot een zeer betaalbare familie-zomervakantie
Lees ook:50plussers boeken steeds vaker singlereizen
Lees ook:50-plussers zijn gék op Valentijnsdag!
Lees ook:Vind de ware op de “Love Boat”
Lees ook:Holland America Line maakt cruises extra aantrekkelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>