Holland America Line maakt cruisen in Europa tot een zeer betaalbare familie-zomervakantie

Positieve cijfers voor de cruisemarkt. Ondanks de economische situatie groeide het aantal passagiers in 2011 met 31,7 procent naar ruim 86.000 passagiers. Tweederde van de Nederlandse cruisepassagiers kiest voor een cruise in Europa. Dit zullen geen jongeren zijn, maar merendeels ouderen verwacht ik zomaar. Door de aanhoudende groeicijfers richten uiteraard steeds meer rederijen zich op de Nederlandse markt. Zo ook de Holland America Line….Zij maken Europese zomercruises nu betaalbaarder dan ooit met tijdelijke speciale aanbiedingen en extra voordeel, zoals tarieven voor (klein) kinderen van € 1, upgrades en een bestedingstegoed aan boord.

Als je voor 31 maart 2012 een geselecteerde cruise boekt met ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Rotterdam en ms Ryndam kom je in aanmerking voor diverse voordelen, zoals een bestedingstegoed aan boord van $200 per suite, een stateroom-upgrade voor €1 van een binnenhut naar een hut met zeezicht (ms Rotterdam en ms Ryndam), een stateroom-upgrade voor €1 van zeezicht naar een veranda (met balkon) op ms Nieuw Amsterdam en ms Noordam.

Families profiteren deze zomer van een zeer bijzonder aanbod waarmee kinderen van 17 jaar en jonger cruisen voor slechts €1 per persoon, wanneer ze als derde of vierde persoon in de hut verblijven.

‘Slimme reizigers weten dat cruisen ongeëvenaard is als het gaat om vakantiemogelijkheden’, zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s van Holland America Line. ‘Deze extra voordelen maken het mogelijk dat meer gasten en families kunnen genieten van een onvergetelijke cruise vakantie in Europa.’

Tijdens het zomerseizoen varen ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Rotterdam en ms Ryndam verschillende routes in Europa met vertrek vanuit Nederland, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en Engeland. De reizen variëren in duur van één week tot verlengde zogenaamde Collectors Voyages, die aaneensluitende cruises combineren en de gast de mogelijkheid biedt om meer havens te bezoeken en langer te genieten van cultuur, kunst en historie.

De tarieven voor Europese cruises zijn vanaf € 599 per persoon, bij verblijf van twee personen in een hut.

Dus mocht je iets te vieren hebben…meer informatie over alle cruises, de vaarschema’s en schepen van Holland America Line is te vinden op www.hollandamerica.nl.

Lees ook:Holland America Line maakt cruises extra aantrekkelijk
Lees ook:Holland America Line zwaait ms Rotterdam uit
Lees ook:Breed aanbod van reisproducten uit de cruisewereld tijdens Cruise Event Amsterdam
Lees ook:Rederijen komen met speciale aanbiedingen voor singles
Lees ook:Vuurwerk boven het IJ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>