Bezoek de Visserijdagen Den Helder

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus staat Den Helder weer bol van festiviteiten. Voor de vierde keer op rij zullen De Helderse Visserijdagen plaatsvinden. De voormalige Rijkswerf van de Koninklijke Marine, Willemsoord, dient als evenemententerrein gedurende dit weekend. De organisatie heeft ‘De Visserij’ dit jaar bestempeld als hoofdthema.

 

 

Alle activiteiten sluiten hier dan ook naadloos op aan. Zo kun je proeven van een gebakken vis, een markt bezoeken, verse vis inslaan, genieten van straattheater en optredens op diverse podia.
Tijdens de Visserijdagen kan je ook veertien Helderse kotters bekijken in de jachthaven van Willemsoord. Deze zullen speciaal voor het festival afmeren in het Noord-Hollandse plaatsje. Liefhebbers die een kijkje willen nemen aan boord van de kotters, kunnen tijdens het weekend hun kans grijpen. De kotters zijn gedurende het weekend opengesteld voor publiek.

Voor meer informatie bezoek de website

 

Lees ook:Peter Beense, Dries Roelvink e.v.a. bij het Jordaanfestival in Amsterdam
Lees ook:The Hague Jazz: muzikaal uitje voor aankomend weekend
Lees ook:Sterke zeemansverhalen, shanty’s en gerookte vis
Lees ook:Oerol Festival 2010
Lees ook:De Senioren Expo; alles onder één dak voor de 50-plussers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>