Zo pak je slim je koffer in

Bijna iedere vrouw wil op vakantie meer meenemen dan in haar koffer past,  je weet maar nooit tenslotte….. achteraf leg je de helft ongedragen terug in je kast. Op deze site zag ik een manier om slim je koffer in te pakken:

 

1.    Stop je kleding eerst twintig minuten in de droger, vouw het kledingstuk vervolgens één keer dubbel en rol het nog warm op in een strak rolletje. Zo blijft je kledingstuk kreukvrij.
2.    Vraag bij je drogist om een paar monstertjes van je dag- en nachtcrème. Met een minitubetje doe je ongeveer twee tot drie dagen.
3.    Imiteer een visagist, en neem verschillende kleuren lippenstift mee in een pillendoos met veel vakjes. Vergeet niet om een kwastje mee te nemen voor het aanbrengen van je favoriete kleurtjes.
4.    Laat je linnen broeken en andere kreukelrampen thuis, tenzij je zin hebt om op vakantie te strijken. Ga liever voor denim, (stretch)katoen, lycra en zijde.
5.    Kies drie basiskleuren die goed met elkaar combineren en leg op je bed een aantal outfits bij elkaar. Combineertoppers zijn de overslagrok of pareo (als rok, jurk of omslagdoek), het zwarte jurkje (met slippers overdag en met hakken ’s avonds) en een neutraal vestje voor frisse avonden en hotels met ijskoude airco.
6.    Ga je naar de zon, dan kan je sowieso de helft van de kleding die je van plan was mee te nemen, thuislaten.
7.    Neemt je man hemden mee, stop de kragen dan dicht met sokken. Zo blijven ze in vorm.
8.    Schoenen leg je met de neuzen en de hielen naar elkaar toe onderin de koffer, tegen de zijwand of in een aparte schoenentas. Vul leren schoenen op met sokken, dan behouden ze hun vorm. Je kan je kwetsbare schoenen beschermen door ze in een (sport)sok te stoppen. Zo voorkom je ook dat er viezigheid van de zolen op andere schoenen of kleding komt.
9.    Milde reinigingsdoekjes voor je gezicht zijn onmisbaar. Die nemen veel minder ruimte in dan watjes en een fles reinigingslotion, en zijn makkelijk in gebruik.
10.  Neem altijd een paar plastic zakken mee voor de vuile was, schoenen en lekgevaarlijke spullen.

Lees ook:Zó pak je je koffer in en vergeet je niets
Lees ook:Nooit meer strijken? Met deze tips neem je voorgoed afscheid van je strijkijzer!
Lees ook:Koffer inpakken? Zo doe je dat!
Lees ook:65-plusmannen laten massaal hun vrouwen de koffer inpakken
Lees ook:Vrouwen, kleding en vakantie…….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>