Koning Winter in de Winter Efteling

Waar de meeste parken ‘s winters hun deuren sluiten, gooit de Efteling ze juist ook in  in de winter open. Koude neuzen, warme chocomel, duizenden lichtjes: de Efteling staat weer volledig in het teken van de winter. Geopend op 6, 7, 13, 14 december 2008, van 20 december 2008 t/m 4 januari 2009 (m.u.v. 1 januari 2009), 10, 11, 17, 18, 24 en 25 januari 2009.

Er zijn onder meer speciale winterattracties, zoals de schaatsbaan ‘IJspaleis’, het Kinder Winter Wonderland (een indoor speeltuin met sneeuwglijbaan) en het Hijgend Hert (een langlaufbaan van 400 meter). Nieuw dit jaar is de avondshow over Koning Winter en de Nachtvorst.

De Vliegende Hollander, Bobbaan, Python, Piraña, Roeivijver en Pegasus zijn niet geopend tijdens de Winter Efteling. De meeste andere attracties blijven gewoon open. In Theater de Efteling staat Koen Crucke in de musical The Sound of Music, de grootste productie ooit daar. De voorstelling kreeg lovende commentaren in de pers.

Op oudejaarsavond is het pretpark open tot 18 uur. Voor kinderen tot vier jaar is de toegang gratis. In de voorverkoop kosten kaartjes 24,50 euro. Meer info op www.efteling.com

Lees ook:Stormloop op musical Sound of Music in de Efteling
Lees ook:Bekijk de drukte op de Winter Efteling
Lees ook:‘De gelaarsde Kat’ nieuwe sprookjesmusical Efteling
Lees ook:De Musical Droomvlucht: 50% korting voor (klein)kinderen!
Lees ook:Les Misérables stopt…….bijna!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koning Winter in de Winter Efteling

  1. Marcel Veldhuizen

    Ik zag ook nog een leuke aanbieding voor de winterefteling: 1 nachtje slapen in een leuk hotel en entree tot de winterefteling voor slechts 65 euro, koopie toch?

    http://www.reizentoppers.nl/info.php?id=755

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>