Bekijk de drukte op de Winter Efteling

“Van zaterdag 12 december 2009 t/m 31 januari 2010 is de Winter Efteling alle week- en weekenddagen geopend, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1 januari 2010. Daarmee is de Winter Efteling twintig dagen langer open……”   “Zeer verstandig” dacht ik toen ik dit las. Vorige jaar zijn wij er geweest met de kleinkinderen. Voor mij: NOOIT MEER!!We waren blij dat we ze heelhuids ‘s avonds bij de ouders konden afleveren.

Na de zoveelste vraag “wanneer zijn we er” beantwoord te hebben, stonden we ineens stil. FILE! “Wat is dit? Toch niet allemaal voor de Efteling?” Ja dus, en dan moet je de parkeerplaats en de rij voor de kassa nog krijgen. Verdere details lijken me overbodig. Eenmaal binnen (de halve dag was inmiddels om) dachten we dat het feest kon beginnen. Wederom files voor de attracties. Dan maar naar het overdekte IJspaleis…je hebt nog nooit zoveel huilende kinderen en gillende (groot)ouders bij elkaar gezien. Eén groot nest opgefokte Duracell konijnen!! Het “sprookje” van de Efteling had voor mij zijn hoogtepunt bereikt!

Ruim honderd euro betaald voor een dag levensgevaarlijke ellende!!

Lees ook:Koning Winter in de Winter Efteling
Lees ook:Stormloop op musical Sound of Music in de Efteling
Lees ook:‘De gelaarsde Kat’ nieuwe sprookjesmusical Efteling
Lees ook:De Musical Droomvlucht: 50% korting voor (klein)kinderen!
Lees ook:Primeur voor Almere: grootste indoorpretpark van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>