“King of Pop” Michael Jackson roept om z’n moeder

Een slordige 300 miljoen euro kan Michael Jackson verdienen als hij akkoord gaat met een zogenaamde “comebackdeal”. Dat kan de failliete ster goed gebruiken, maar daar moet hij wel tien concerten voor geven in Londen en daar komt ook nog een wereldtournee en een 3D-film gebaseerd op het album Thriller bij. De paniek sloeg toe en of je nou vijftig bent of niet, hij had behoefte aan troostende woorden van zijn moeder.

De 50-jarige Jackson belde naar zijn moeder Katherine (79) in de VS. Ze moest hem geruststellen, want hij is bijzonder onzeker over zijn comeback.

In zijn hotel in Londen dwaalde hij woensdag in de vroege uurtjes als een zombie door de lobby en moest door zijn lijfwachten overeind worden gehouden. Hij’ leek stomdronken, maar volgens vrienden was zijn verdwaasde toestand te wijten aan jetlag, slapeloosheid en plankenkoorts met het vooruitzicht op de aankondiging van zijn comeback, die hij donderdag wereldkundig maakte.

“Michaels gedrag was schokkend. Hij dwaalde midden in de nacht door de lobby van het hotel en zag er compleet verdwaasd uit. Zijn securityteam moest hem overeind houden en terug naar zijn kamer leiden. Hij vroeg het hotelpersoneel om dvd’s die hij in zijn kamer zou kunnen bekijken omdat hij de slaap maar niet kon vatten. Hij wist niet hoe laat het was”, stelt een bron in het hotel.

Jackson verblijft in Londen in het Lanesborough Hotel in de buurt van Hyde Park. Samen met zijn lijfwachten, vier kinderen en hun nannies betrekt hij er een suite van 8.350 euro per nacht.

Het is volgens sommigen Jacksons bedoeling het record van Prince te verbreken, die in 2007 maar liefst 21 avonden na elkaar optrad in de 02 concertzaal. Donderdag kondigde Jackson tien shows aan, bijkomende optredens zullen vermoedelijk gauw worden aangekondigd. Al meer dan 350.000 fans hebben zich laten registreren om een kaartje te kunnen kopen voor één van de concerten.

Er zijn honderdduizenden mensen die naar de site MichaelJacksonLive.com surfen in de hoop zich te kunnen registreren voor de voorverkoop van zijn shows. Maar de site kan de massale belangstelling niet aan en vele bezoekers klagen dat de applicaties niet naar behoren opladen.

De eerste show zal plaatsvinden op 8 juli.

Lees ook:Hoed Michael Jackson geveild voor 5.000 euro
Lees ook:Bacterie eet neus Michael Jackson op
Lees ook:Nieuwe CD Michael Jackson in december in de winkel
Lees ook:Kat kan iPhone 5S ontgrendelen met z’n pootje…
Lees ook:We vieren alweer 100 jaar moederdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>