FloraHolland Zomerbloemenshow 2009 in Noordwijk

Als je van bloemen houdt, moet je naar Noordwijk deze week, daar is dan de zomerbloemenshow van donderdag tot en met zondag in de Oude Jeroenskerk in combinatie met het 64e Rijnsburgs bloemencorso, dat zaterdagavond vanaf 18.00 uur van Noordwijk Binnen naar Noordwijk aan Zee trekt.

Speciaal daarvoor rijdt de gratis strandpendel vier dagen (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) en is er een extra halte (Oude Jeroenskerk) ingelast. De praalwagens zijn zaterdagavond vanaf 20.00 uur en zondag de hele dag op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee te bewonderen.

De openingstijden van de bijzondere bloemenexpositie: Donderdag van 10.00 tot 19.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Het bloemencorso arriveert zaterdag rond 18.00 uur in Noordwijk en trekt vanaf  18.30 uur door de historische kern van Noordwijk Binnen, o.a. langs de Oude Jeroenskerk, naar de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Lees ook:European Sand Sculpture Festival in Noordwijk
Lees ook:Bloemencorso Bollenstreek… het kleurrijkste en geurigste evenement van het voorjaar
Lees ook:De mooiste file van Nederland
Lees ook:Wilhelmina’s Levensavond; de stille jaren op Het Loo
Lees ook:Hop on Hop off dagtocht door de Bollenstreek

1 Reacties // Reageer

One thought on “FloraHolland Zomerbloemenshow 2009 in Noordwijk

  1. Robert de Cloet

    Dit evenement stond ook vermeld op http://www.kieseenuitje.nl. een webiste die adviseert over buitenshuis te ondernemen activiteiten, evenementen en uitjes.
    Snel, handig, makkelijk en gratis!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>