Landlevendagen van 17 t/m 20 juni 2010: win gratis kaartjes bij 50plus.blog!

De Landlevendagen staan garant voor een dag heerlijk buitenleven. Alle hoogtepunten van het tijdschrift Landleven komen kleurrijk tot leven. Landgoed Hoekelum in Bennekom is de sfeervolle locatie waar dit gezellige evenement plaatsvindt.  De fair is opgebouwd uit diverse themapleinen waarbij u niets kunt missen. Midden in de prachtige natuur worden bezoekers uitgenodigd actief mee te doen. Laat u inspireren door de wereld van Landleven en beleef een dag vol workshops, proeverijen en demonstraties.Proef vier dagen lang de warme platttelandsfeer van het echte landleven. Actief meedoen en genieten zijn de hoofdthema’s voor 2010.  Omringd door de prachtige natuur van het landgoed wordt een gevarieerd programma aangeboden.  Hierbij een kleine greep uit het totale aanbod:

  • Stoelenvlechtster Riet van der Wijk; door haar vlijtige handen blijven de erfstukken van opa en oma bewaard voor het nageslacht.
  • Kunstenaar Renso Tamse die zijn inspiratie haalt uit de onuitputtelijke bron: de natuur, hij schildert met een bijna fotografische stijl de prachtigste dierenportretten.
  • Kippen zijn er in goud, zilver en citroen, met strepen of met lovertjes aan het eind van hun veren. Keurmeester Bert Bleijenberg geeft uitleg over de kleurenslagen die voorkomen bij de Nederlandse hoenderrassen.
  • Nicole van Aarle is de vierde generatie klompenmaker in de familie van Aarle. Nicole maakt de neuzen van haar klompen in opa’s stijl. Als eerste en enige vrouwelijke klompenmaker in Nederland trekt de 33-jarige veel aandacht.
  • Wilt u meer weten over het Landgoed Hoekelum? Ga dan met de boswachter op stap en leer alles over de flora en fauna tijdens een boswandeling.

U vindt Landgoed Hoekelum aan de Edeseweg 124, 6721 KE in Bennekom, gemeente Ede.
Openingstijden
Donderdag 17 juni:     10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag        18 juni:      10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag     19 juni:      10.00 uur – 18.00 uur
Zondag        20 juni:     10.00 uur – 18.00 uur

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,- per stuk. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Honden zijn aangelijnd meer dan welkom. Parkeren kost € 3,00.

Als abonnee van Landleven krijgt u € 2,50 korting en een gratis parkeerkaart.

En als u snel reageert wint u misschien wel een vrijkaartje bij 50plus.blog.nl…..we mogen weer vrijkaarten uitdelen. Stuur een mailtje naar [email protected]. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…… op = op!

Lees ook:Het tijdschrift Landleven komt tot leven Win vrijkaartjes bij 50plus.blog!
Lees ook:De Tuindagen op Landgoed Vollenhoven en 50plus.blog mag gratis kaarten weggeven
Lees ook:Landleven Tuinen op 22 juni in Appeltern
Lees ook:Nationale loop uitsluitend voor 50plussers
Lees ook:Landleven presenteert haar nieuwe kookboek : Koken met Klaske

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>