Tweede paasdag Keukenhof voor vroege vogels

e Keukenhof staat prachtig in bloei en de paviljoens bieden prachtige shows. Wat houdt je tegen om Pasen in stijl op deze locatie te beginnen, the place to be………

Het park is op Tweede paasdag 25 april al om 7 uur open om de vroege vogels onder ons, de gelegenheid te geven om een keer te genieten van het ontluiken van de bloemenpracht en het ontwaken van de dieren. Keukenhof is een waar paradijs voor filmers, fotografen en rustzoekers. Speciaal als de zon opkomt zijn er in het parkdecor feeërieke beelden te schieten.

Ontbijten doe je gezellig op de Keukenhof, want de koks hebben speciaal voor deze dag een ontbijt samengesteld dat tussen 07.00 en 10.00 uur in het Willem Alexander paviljoen wordt geserveerd. Vroege vogels die al voor 08.00 uur binnen zijn, betalen de helft van de Keukenhof entreeprijs (dwz. € 7,25 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen). Keukenhof-koks zorgen tot 10.00 uur voor een lenteontbijt.€ 10, – voor volwassenen en € 5, – voor kinderen.
Tweede paasdag is Keukenhof traditiegetrouw weer even het Manhattan van de Bollenstreek. De Easter Parade is nòg geen traditie, zoals in New York, maar het enthousiasme van organisatoren en bezoekers is geweldig. De show van extravagante hoeden was niet alleen ‘kijken en bekeken worden’, maar ook een eerbetoon aan het vakmanschap van de hoedenmaker. Het publiek heeft dan de mogelijkheid om met zijn/haar (zelfgemaakte) hoed te paraderen in Keukenhof.

Vanaf 11.00 tot 16.00 uur kan de bezoeker doorlopend deelnemen aan het hoedenschikken (Lentehoed met een bloemarrangement). Je mag de bloemendecoratie uiteraard ook op je eigen hoed vervaardigen. Prijs 10, – voor een volwassen hoed en 7,50 voor kinderhoed.

Eén van de succesvolle evenementen op Tweede paasdag (25 april) is de jaarlijks terugkerende internationale hoedenshow. Jackie Habets van What’s Up (Schiedam/Antwerpen) organiseert deze nu voor de zevende maal op het park. Internationaal professioneel werkende hoedenontwerpers showen dit jaar spectaculaire bloemhoeden op de catwalk in het Willem Alexander Paviljoen. Na afloop van de tweede show trekt de “Easter Parade” (Hoedenparade) door het park voor een groepsfoto.

Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur worden de fantastische hoedenshows gehouden. Locatie: Willem Alexander Paviljoen Keukenhof

Spelenderwijs worden de kinderen aan de hand van de nieuwe speurtocht door het park geleid. Onderweg komen ze van alles tegen, waarmee ze kunnen spelen en natuurlijk kunnen ze de Paashaas ontmoeten. Dappere kinderen kunnen een kijkje nemen bovenin een molen en zo over het hele park uitkijken, of dichter bij de grond, over de vijver lopen via stapstenen die daarin zijn gemaakt.

Ook kunnen ze verdwalen in de doolhof, spelen in de nieuwe Nijntje speeltuin en genieten van talloze dieren bij de dierenweide en de kinderboerderij.

Genoeg te doen! Kijk voor meer informatie op de site

Lees ook:Keukenhof, de bloemententoonstelling met name voor kinderen
Lees ook:Met Pasen ontbijten in de Keukenhof
Lees ook:Koninklijk Bloemenmozaïek
Lees ook:Nationale Bloembollenmarkt in de Keukenhof
Lees ook:Keukenhof 2015 geopend door Willem van Gogh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>