Gratis kaarten voor Landgoed Fair Vught bij 50plus.blog.nl

Het najaar wordt weer ingeluid op de Landgoed Fair Vught.  Van 14 tot en met 16 oktober wordt voor de tweede keer weer de Landgoed Fair Vught georganiseerd op het prachtige Landgoed Huize Bergen in Vught. De Landgoed Fair is een jaarlijks terugkerende Lifestyle Fair voor het hele gezin met een mooi aanbod van unieke Lifestyle producten en proeverijen van delicatessen die bij het komende najaar en winter passen.

Bezoekers  van de fair kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door het Landgoed en Landhuis of door de vele activiteiten die tijdens de Fair worden georganiseerd.

De Fair biedt een breed scala aan unieke Lifestyle producten. Het doel van de fair is dan ook dat bezoekers zich laten inspireren voor het komende seizoen. Voorbeelden van producten die men kan bekijken zijn houtgestookte hottubs, luxe spabaden, beauty artikelen zoals huidverzorging, make-up, speciale Wellness producten, tuinadvies om net even die andere tuin te maken, tuinbeelden, smeedijzer, pompoenen, mooie Tuin Cocons, alles voor een gezellig gedekte tafel, delicatessen zoals mediterrane worsten en hammen, truffels, tapenades, ambachtelijke patisserie, maar ook heerlijke olijfolies, vinaigrettes. Wijn proeven? Dat kan. Bezoekers kunnen zich ook laten inspireren door aparte woonaccessoires en brocante. Uiteraard heeft de fair een groot mode aanbod met mooie najaarsmode, accessoires en footwear, outdoorkleding etcetera voor groot en klein! En natuurlijk ontbreken de (tuin)haarden haarden niet op de fair, zelfs ook te gebruiken als pizza oven.  En natuurlijk leuke producten voor kinderen en hobbyisten.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd tijdens fair. Wanneer alle stands zijn bekeken kan men gezellig wat drinken en een lekker hapje eten  op het gezellig ingerichte terras of restaurant van het Landhuis.

Tijdens de Landgoed Fair van 14-16 oktober zijn er verschillende dingen te beleven. Naast de vele standhouders met mooie stands en leuke producten zijn er ook veel activiteiten voor het hele gezin.

Uiteraard is een bezoek aan het Landgoed meer dan de moeite waard en is haar omgeving schitterend voor een mooie wandeling. Op de Fair is echter nog meer te doen.

Heb je wel eens een Jack Russel race meegemaakt? Fantastisch leuk om te zien en jouw hond mag ook meedoen! Ook de roofvogels mag je niet missen. Deze imponerende dieren laten zien hoe ze jagen en geven vliegshows. Uiteraard is er ook muziek. Tevens worden een aantal demonstraties ganzendrijven gegeven. De ganzendrijver wandelt rond met zijn ganzen en zijn Bordercollie zorgt ervoor dat ze bij elkaar blijven.

Willemien van Leersum verzorgt dagelijks een aantal modeshows en ook de Gilde geeft een authentieke show. En natuurlijk kunnen de kleinkinderen lekker knutselen in de knutselhoek of een ritje met de koets maken. Bovendien is een rondleiding in het landhuis mogelijk.

En als je snel bent win je misschien wel een vrijkaartje bij 50plus.blog.nl voor deze leuke dag…..we mogen weer uitdelen. Stuur een mailtje naar [email protected]. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…… op = op!

Lees ook:Lustrum Harvest Fair Wouwse Plantage
Lees ook:Gratis kaarten bij 50plus.blog voor Kasteel Fair Heeswijk
Lees ook:Gratis naar de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland
Lees ook:De PUUR! Fair, voor vrouwen die (onder meer) van lezen houden
Lees ook:Het tijdschrift Landleven komt tot leven Win vrijkaartjes bij 50plus.blog!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gratis kaarten voor Landgoed Fair Vught bij 50plus.blog.nl

  1. annelies

    Leuk dat ik gewonnen heb, wacht de kaarten af

      /   Reply  / 
  2. annelies

    hoera de kaarten zijn binnen

      /   Reply  / 
    1. Corry Frieswijk Auteur

      Vééééél plezier in Vught!

        /   Reply  / 
  3. annelies

    Dank je, gaat vast wel lukken, weer gaat er redelijk uitzien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>