Gratis naar de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland

De mooiste aanloop naar de kerst begint dit jaar op Brabantse Landgoed Wouwse Plantage. Wie helemaal in de juiste sfeer wil komen, kan niet om de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland heen.

De BN DeStem Christmas Fair biedt half december vier dagen lang een uniek en afwisselend aanbod van circa 100 stands in het toverachtige decor van het landgoed.De Christmas Fair biedt een uiteenlopend assortiment van producten in een sfeervolle omgeving. Daarvoor staan niet alleen de vele Pagodetenten borg, maar ook de aankleding van de Christmas Fair. Het evenement wordt gehouden op het fraaie landgoed tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, een unieke omgeving voor een dergelijk evenement. Al vanaf de entree nodigen de Pagodetenten de bezoekers uit toch vooral op ontdekkingstocht te gaan richting het oude jachthuis, de boerderij en het pleintje op het Plantage Centrum bij het rentmeesterhuis. Volg de geur van sinaasappel en kaneel en blaas even uit op ons verwarmd terras. Met de stemmige kerstliederen van een Dickenskoor op de achtergrond is de sfeer compleet betoverend.

Wat hoort er bij de winter? Schaatsen natuurlijk! Leen dus (gratis) een paar schaatsen om weer eens ouderwets een baantje te trekken op een echte ijsbaan. Of doe mee aan een curlingcompetitie! En speciaal voor de kinderen is het ‘ho!ho!ho!’want de Kerstman is er.

Breng hem vooral een bezoekje in z’n huiskamer. Hij maakt namelijk tijd voor alle kinderen die met hem op de foto willen.

Bekijk de meest uitlopende producten van maar liefst 100 deelnemende bedrijven. Breng een bezoek aan onze levende kerststal. Doe inspiratie op bij Ben Clevens, de arrangeur van de World Expo te Shanghai. Er zijn modeshows, demonstraties ijsdansen. Het is te veel om op te noemen. De leukste Christmas Fair van Nederland biedt het allemaal.

Kom en proef ook wat het buitenleven je te bieden heeft. En als je snel reageert win je misschien wel een vrijkaartje bij 50plus.blog.nl…..we mogen weer uitdelen. Stuur een mailtje naar [email protected]. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…… op = op!

Laat je verrassen op de BN DeStem Christmas Fair en ontdek het schitterende Landgoed Wouwse Plantage.

Lees ook:Lustrum Harvest Fair Wouwse Plantage
Lees ook:Breng een bezoekje aan de Country & Christmas Fair Haarzuilens
Lees ook:Gratis kaarten voor Landgoed Fair Vught bij 50plus.blog.nl
Lees ook:Deze week: Christmas Fair bij Kasteel de Haar
Lees ook:It’s Christmas time! Bezoek de Country & Christmas fair op kasteel de Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>