Deze week: Christmas Fair bij Kasteel de Haar

Van woensdag 23 t/m zondag 27 november organiseert Inventief evenementenorganisatie voor de 14de maal in successie, Neerlands sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fair bij Kasteel de Haar te Haarzuilens. Heel veel lichtjes, vuurkorven, kerstbomen en een overdekte ijsbaan van 300m2 zorgen voor een fascinerend en onvergetelijk romantisch schouwspel.  Dagelijks demonsteren een edelsteenslijper en een diamantzetter hoe sieraden vervaardigd worden. Een unieke gelegenheid om dit ambacht van dichtbij te bekijken.  De patissier/chocolatier presenteert ambachtelijk handgespoten chocolade kerstkransen in elk, puur en wit. Proef de heerlijkheid van chocolade en aanschouw een spectaculair chocolade showstuk. Laat u verrassen tijdens de fairdagen van een speciale act van de rondlopende goochelaar die alle dagen aanwezig is.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u kijken op de website van de Country & Christmas Fair.  Tijdens de Country & Christmas Fair kunt u het kasteel bezoeken voor een rondleiding tegen gereduceerd tarief. Entreeprijzen voor een rondleidingen bedragen € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar, na aanschaf van een entreebewijs voor de Country & Christmas Fair. Museumkaart is niet geldig tijdens dit evenement.

Lees ook:Breng een bezoekje aan de Country & Christmas Fair Haarzuilens
Lees ook:It’s Christmas time! Bezoek de Country & Christmas fair op kasteel de Haar
Lees ook:Gratis naar de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland
Lees ook:Gratis kaarten Castlefair Vorden bij 50plus.blog
Lees ook:Kom naar de Country & Pumpkin fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>