Op de Vakantiebeurs begint de vakantie

De Vakantiebeurs wordt jaarlijks gehouden in januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Met het thema ‘Een koffer vol ervaringen’ is de Vakantiebeurs in 2012 weer het reisevenement van Nederland. Van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012, een waar vakantieparadijs. Voor een heerlijk dagje uit en als ideale voorbereiding op een onvergetelijke vakantie, ver weg of in Nederland.

 

De Vakantiebeurs telt zo’n 16 voetbalvelden met alle ins and outs over de nieuwste vakantietrends en bestemmingen. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor vakanties in Nederland!

De Vakantiebeurs is een dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret.

Er zijn online al toegangskaarten beschikbaar vanaf slechts 10 euro. Kijk op www.vakantiebeurs.nl.

Lees ook:Laat je alsvast inspireren op de Vakantiebeurs!
Lees ook:Vakantiebeurs 2011: inspiratiebron voor een onvergetelijke vakantie!
Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen 2016 Amsterdam
Lees ook:Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht is levensechter dan ooit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Op de Vakantiebeurs begint de vakantie

  1. vakantiehuis spanje

    Ik zal zeker uitkijken naar het. Ik was niet op de hoogte over de prijs die zal worden gehouden in het jaar 2012. Ik wil altijd iets anders te ervaren tijdens de reis en eindelijk een grote bron met betrekking tot het.

      /   Reply  / 
  2. albert

    Laat je inspireren door deze beurs en neem dan snel contact op met : travelcounsellor Zulema gilliot. je kunt haar vinden op http://WWW.VIAZOE.NL,snel, betrouwbaar en makkelijk een vakantie boeken , geen gedoe, één factuur en altijd een back up bij vragen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>