Laat je alsvast inspireren op de Vakantiebeurs!

150x146xvakantiebeurs-utrecht.png.pagespeed.ic.BwgOUZGa9ZOp de vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht krijg je dit jaar niet alleen informatie over reizen en vakanties, maar ook een voorproefje op je droombestemming in Kooktheater en op  de Food Market. De vakantiebeurs is dit jaar levensechter dan ooit…..

Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien en tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.

 

 

De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten kun je alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret. Naast het vinden van informatie, doe je op de Vakantiebeurs inspiratie op en vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden.

Highlights Vakantiebeurs

•    Camping by Night
•    Culinaire Route
•    Kooktheater
•    Klimwand
•    Duikbassin
•    Fotografiepaviljoen
•    Caribbean Village

Kortom, de Vakantiebeurs is voor iedere vakantieganger het begin van een onvergetelijke vakantie.

Wanneer je nu online je dagkaart koopt voor de Vakantiebeurs, krijg je € 3,50 korting. Uiteraard kun je ook de Middagkaart, Friday Night kaart en de Tienerkaart voordelig kopen en kun je alvast je voucher voor de Culinaire Route kopen.

Van 14 januari tot en met zondag 18 januari. Mis het niet!

Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht is levensechter dan ooit
Lees ook:Op de Vakantiebeurs 2014 begint je vakantie
Lees ook:Op de Vakantiebeurs begint de vakantie
Lees ook:Vakantiebeurs 2011: inspiratiebron voor een onvergetelijke vakantie!
Lees ook:De Vakantiebeurs; een grote bron van informatie voor de kampeerder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>