De Vakantiebeurs; een grote bron van informatie voor de kampeerder

1600 exposanten uit 160 landen. In de Jaarbeurs in Utrecht is het van woensdag 14 t/m zondag 18 januari een en al gezelligheid op de Vakantiebeurs 2009. Het thema dit jaar is ‘Kleurrijk’, wat de diversiteit aangeeft van de beurs, van de vele bestemmingen, de optredens, lezingen en presentaties die op het programma staan. Ook kampeerders kunnen aan hun trekken komen met informatie over kampeervakanties, tenten, caravans, vouwwagens en campings. Zo wordt er een nieuwe ‘Lodge-tent’ gepresenteerd, een luxe bungalowtent compleet met sanitair, warm water, douche en keukenblok. Een andere noviteit is een GPS coördinator die kampeerders tot aan de slagboom van de juiste camping begeleid.

Zoals vanouds is er op de Vakantiebeurs ook informatie te vinden over verre reizen, stedentrips, singlereizen en alle andere mogelijke vakanties die er te bedenken zijn.

Lees ook:Kamperen in een spinnenwebtent
Lees ook:Meer en meer campers in Nederland
Lees ook:Op de Vakantiebeurs begint de vakantie
Lees ook:Laat je alsvast inspireren op de Vakantiebeurs!
Lees ook:Op de Vakantiebeurs 2014 begint je vakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Vakantiebeurs; een grote bron van informatie voor de kampeerder

  1. Naomi Butler

    5ox3opczgex5f9ur

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>