Shoppen doe je het allerbest in…Maastricht!

Na de titel ‘Beste Kerstwinkelstad van Nederland’ (Q&A Research & Consultancy i.o.v. Wugly.nl), ‘Meest sfeervolle winkelstraat’ (Wycker Brugstraat-Redactie Uitwinkelen van De Telegraaf) en de melding vorige week van Bookit dat de Kerstmarkt in Maastricht opvallend favoriet is, roept Zoover de stad Maastricht nu ook nog eens uit als beste Nederlandse stedentrip in 2012. Met een gemiddelde van 8,4 scoort Maastricht het hoogste gemiddelde cijfer en stoot hiermee Breda van de troon. Ik vind het hartstikke terecht. Wat is het toch een geweldige stad! En helemaal in kersttijd. Dit blijkt uit een analyse van ruim 15.000 beoordelingen op Zoover, waarin de aspecten uitgaansleven, cultuur, omgeving, sfeer, kwaliteit 1,2,3 sterren hotels en de kwaliteit van de 4 en 5 sterren hotels werden getoetst.
Maastricht wordt in de beoordelingen omschreven als een fantastische, gezellige en heerlijke stad. Dirk uit Apeldoorn spreekt op Zoover zelfs van een on-Nederlandse stad: “Maastricht heeft een on-Nederlandse uitstraling. Een verzorgde stad met stijlvolle inwoners. Ik trof alleen maar vriendelijke mensen.”

Lees ook:De beste wintersportbestemmingen is Oostenrijk
Lees ook:Bankroet op een clubsandwich in Parijs
Lees ook:Maastricht is een Kerstcadeautje
Lees ook:En het beste museum is…het Zuiderzeemuseum!!!
Lees ook:Luik is leuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>