Maastricht is een Kerstcadeautje

imagesGezellige kerstmarkten, concerten in de openlucht, sfeervolle verlichting en versierde winkels… Maastricht heeft het allemaal. Echte kerstmarktfans reizen het liefst af naar Duitsland om uitgebreid te kerstshoppen. Maar in Nederland kan je ook makkelijk met tassen vol kerstaankopen thuiskomen. Misschien is Maastricht wel de gezelligste stad tijdens kerst in Nederland. En er is voor elk wat wils.

 

 

 

Vanaf eind november barsten de magische activiteiten los en wordt Maastricht een slinger van licht waarbij prachtig verlichte straten in de historische binnenstad de Maastrichtse pleinen verbinden.

Geniet verder zeven dagen per week, tot en met 30 december 2014 van het uitgebreide winkelaanbod en van de variëteit aan decoratieve etalages. Daarnaast maken de bourgondische kwaliteiten van de vele restaurants, cafés en winterterrassen én de vele bijzondere momenten van het Magisch Cultuur Festival, van Maastricht deze winter weer een hartverwarmende plek!

 

Lees ook:Jubileumeditie Kerst in Oud Kampen 2014: sfeer gegarandeerd
Lees ook:Maastricht aan tafel 2010
Lees ook:Kerstmarkt Maastricht is genieten op alle fronten
Lees ook:Afvallen dankzij je pacemaker!
Lees ook:Kerstmarkt in eigen land: Dordrecht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>