Maastricht aan tafel 2010

Een gezellige boel in Maastricht van maandag 1 t/m zondag 7 februari. Genieten van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten. Ook de vlaaaien komen uiteraard aan bod.

Maar liefst 43 Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens serveren deze week een uitzonderlijk menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of koffie) tegen de vaste prijs van € 25,20. Een symbolisch bedrag, want élk menu levert 20 eurocent op voor Extraordinary Ones. 20 Eurocent lijkt misschien een minimale bijdrage, maar voor slechts 20 eurocent per maaltijd kan een kind al worden gevoed. Small Change, Big Difference is het motto dat Extraordinary Ones hiermee hanteert.

En dan de vlaai…….leer ze bakken bij de Bisschopsmolen. Geniet daarnaast van een High Tea in Museum aan het Vrijthof en les je dorst in Centre Céramique. Daarnaast verrassen diverse winkels je met unieke Maastricht aan Tafel pakketten.

Op naar Maastricht!

Lees ook:Maastricht is een Kerstcadeautje
Lees ook:Shoppen doe je het allerbest in…Maastricht!
Lees ook:Schokkende hersenscans: de gevolgen van alcohol, koffie en roken
Lees ook:Haringseizoen start op 15 juni 2016
Lees ook:Massaal op de yogamat voor het goede doel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>