Kaskraker in Ziggo Dome: Extra concert Holland zingt Hazes

Ook jaren na zijn dood is Andre Hazes is hot… Niet alleen is de musical Hij Gelooft in Mij een groot succes, ook Holland zingt Hazes lijkt een absolute kaskraker te worden. Wegens groot succes is een vierde show toegevoegd aan de drie aangekondigde Holland zingt Hazes-concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert vindt plaats op maandag 17 juni, maakt Joop van den Ende Theaterproducties bekend. Voor Holland zingt Hazes brengen bekende Nederlandse artiesten als Trijntje Oosterhuis, André van Duin, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti en Glennis Grace onder begeleiding van een liveband de meest succesvolle nummers van de overleden volkszanger André Hazes ten gehore. Voor zijn kinderen Roxeanne en André jr. is een bijzondere rol weggelegd.
In amper een maand tijd zijn meer dan 35.000 kaarten voor Holland zingt Hazes over de toonbank gegaan. De concerten zijn op zaterdagavond 15, zondagmiddag en -avond 16 en maandagavond 17 juni. De kaartverkoop van de vierde show is nu geopend.

Lees ook:‘Hij Gelooft in Mij’, een musical over het leven van André Hazes’
Lees ook:NPO herdenkt tiende sterfdag André Hazes
Lees ook:Glennis Grace – One Christmas Night Only
Lees ook:100 tranentrekkers op de Smartlappen Top 100
Lees ook:Soap-topper: Toppers op weg naar Moskou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>