Gratis naar Apenheul voor roodharigen op Koningsdag

Iedereen met rood haar, een rode baard mag natuurlijk ook, mag op 27 april 2013 gratis Apenheul bezoeken! Aanmelden hoeft niet. Het hebben van rood haar is het entreekaartje voor Apenheul die dag.

Waarom deze actie?

 

In Apenheul heeft zich een bijzondere situatie voorgedaan. Na het overlijden van orang-oetan Karl was het even spannend wie de nieuwe ‘koning’ zou worden. De afgelopen maanden werd dat duidelijk. Amos heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Deze roodharige puber is een stoere kerel geworden mét een rode baard! Bovendien is het orang-oetan gebied vernieuwd. Genoeg redenen voor Apenheul om dit op Koningsdag, zaterdag 27 april, te vieren met een Roodharigendag.

Orang-oetan Amos (12 jaar) heeft afgelopen jaar een nieuwe look gekregen. Door de aanwezigheid van zijn voorganger Karl werd deze ontwikkeling onderdrukt. Het overlijden van Karl was voor Amos hét moment om zich te ontpoppen tot een flinke vent. Brede schouders, armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek… Amos mag met recht ‘koning’ genoemd worden.
Het gebied van de orang-oetans is vernieuwd. Bezoekers zien deze majestueuze dieren dichterbij dan ooit. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en spannende paadjes.

Leve de Koning!

Lees ook:De oudste aap van Apenheul wordt 50
Lees ook:Apenheul na facelift weer als nieuw: vanaf 1 april open
Lees ook:Rood vlees verhoogt kans op overlijden
Lees ook:Dress Red Day vandaag…. draag rood!
Lees ook:Een bijzondere zomeravond in Apenheul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>