Het meest gastvrij genieten doe je in ‘s Hertogenbosch!

Schermafbeelding 2013-10-10 om 20.19.28Voor het grote gezellige feest moet je in ‘s Hertogenbosch zijn! Deze stad is namelijk verkozen als de meest gastvriendelijke stad van Nederland. De Brabantse stad werd gekozen uit de 21 grootste steden en ik moet zeggen: ik ben er ook heel erg gek op! Heb je al eens een rondvaart over de Binnendieze gemaakt? Dat is echt zo ontzettend bijzonder! Doen!Den Bosch wordt op de voet gevolgd door Groningen en Maastricht. Dordrecht eindigt op de laatste plek in het onderzoek , zo blijkt uit onderzoek van Van Spronsen & Partners in opdracht van VVV Nederland. De ranglijst is tot stand gekomen met de mening van ruim achtduizend dagjesmensen. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch ontving de prijs woensdag in Den Haag. Het is de vijfde keer dat deze verkiezing wordt gehouden. Den Bosch wint de titel voor de vierde keer op rij.De Brabanste stad bezet de bovenste plek in alle vier categorieën: vriendelijkheid & veiligheid, horeca & vrije tijd, stad & architectuur en bereikbaarheid & informatie.
De snelste stijger is Leiden. De Zuid-Hollandse gemeente steeg van de 17e naar de 5e plaats. Groningen kwam op de 2e plaats terecht na een sprong op de ranglijst vanaf de 5e plek vorig jaar.

Lees ook:Gent, een bezoek meer dan waard
Lees ook:Nederlanders kunnen niet zonder de Hema en de Hema-rookworst
Lees ook:Het beste ziekenhuis van Nederland
Lees ook:Niet voor iedereen een feestje… NS-personeel bang voor Koninginnedag
Lees ook:Winkelwalhalla’s: Haarlem, Apeldoorn en Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>