Willeke Alberti geeft speciaal Moederdagconcert

Willeke Alberti…. wie kent haar niet. Zij is één van de grootste Nederlandse artiesten aller tijden. Jong en oud zijn opgegroeid met haar klassiekers ‘Samen zijn’, ‘De glimlach van een kind’ en ‘Ome Jan’. De 69-jarige gepassioneerde Willeke zet zich met hart en ziel in om het leven van (eenzame, dementerende) ouderen en gehandicapten een stukje leuker te maken.

Via haar Willeke Alberti Foundation trekt ze zingend langs de verzorgingstehuizen. Lijkt het je leuk een keer een voorstelling van haar bij te wonen. Dat kan! Speciaal voor Moederdag geeft zij op zondag 11 mei een theatervoorstelling in het Zaantheater in Zaandam. Haar zoon Johnny de Mol, met wie ze onlangs een nummer 1-hit scoorde met Glimlach Van Een Kind, zal deze middag haar speciale gast zijn en uiteraard zullen ze ook samen hun grote hit ten gehore brengen.

Door een unieke samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds kunnen zij jou nu exclusieve kaarten aanbieden. Wees er snel bij want op = op!
Na afloop is er in de foyer een meet and greet met Willeke en krijgen alle moeders een leuk gevulde goodiebag mee naar huis! Willeke zou graag zien dat zoveel mogelijk kinderen hun moeder deze feestelijke dag meenemen naar het theater in Zaandam.

 

Lees ook:Willeke Alberti verdrijft Blue Monday
Lees ook:Derde kleinkind voor Willeke Alberti
Lees ook:Moeder Willeke Alberti overleden
Lees ook:Verras ouderen met een kerstkaart!
Lees ook:Willy Alberti – Mijn leven is een lied (24 cd-box)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>