Tineke Schouten – gewoon DOEN!

Zin om een vermakelijke show bij te wonen van Tineke Schouten?  Ga dan naar haar ultieme theatershow ‘Gewoon DOEN!’ Ze komt met verhalen over ouder worden en hoe het is om in Almere te wonen. Ook Lenie uit de Takkestraat is er weer. Ze zit helemaal onder de ‘stretss’ want haar kleinzoon is net bijna verdronken. Evenals zijzelf overigens, toen zij hem probeerde te redden.

 

 

Tineke vertoeft al jaren elke zomer bij familie in het bruisende en dynamische Miami. Daar heeft ze een team van Amerikaanse entertainmentspecialisten aangetrokken om haar te adviseren bij het maken van dé ultieme theatershow. En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Tineke gaat hier ver in mee. Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en… olifanten!

In GEWOON DOEN droom je samen met Tineke even The American Dream en kun je lachen om onze oer-Hollandse bemoeizucht, kneuterigheid en gezelligheid.

Lees ook:Tineke de Nooij terug bij haar oude liefde: radio
Lees ook:Courgette: lekker, maar ook handig tegen beren
Lees ook:Tip van 79 jarige: Niet bang zijn voor de PC
Lees ook:Oma Obama teleurgesteld
Lees ook:Wat te doen met je leukste vakantiefoto?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>