Mexicaanse griep gunstig voor werkloze 50-plussers

BuroDat. is een buro voor arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarketing en zij zoeken werkeloze 52-plussers. De Mexicaanse griep is werkeloze 52-plussers dus gunstig gezind! Het zit namelijk zo: ben je voor 1957 geboren dan schijn je immuun te zijn voor de Mexicaanse griep.

De verwachting is dat één op de drie medewerkers in Nederland ziek zal worden als gevolg van de griep epidemie.  Ben je geboren vóór 1957 dan heb je de A-griep al een keer meegemaakt. Hierdoor ben je veel minder vatbaar voor het H1N1 virus dan jongeren. Op het moment dat de jonge garde geveld wordt door de griep, kunnen werkgevers de ‘griep resistenten’ flexibel inhuren gedurende de ziekteperiode van de eigen werknemers. Paradoxaal genoeg is juist de groep van werkloze 50-plussers de laatste jaren verguisd op de arbeidsmarkt en enorm hard gegroeid. Werkgevers hadden geen interesse in deze arbeidsveteranen.

En nu mogen we dus komen opdraven… we zijn de oplossing voor de continuïteit op de arbeidsmarkt. Men heeft ons nodig! BuroDat. selecteert de 52-plussers en deelt ze in in verschillende categorieën: zorg, onderwijs, techniek, horeca, bouw en transport. Op het moment dat werkgevers bellen, heeft hij de volgende dag een ervaren en gezonde medewerkers op de stoep staan, met als extraatje: een schat aan werkervaring!!!

Lees ook:Werkloze 50plussers: profiteer van de mexicaanse griep!
Lees ook:Wel of geen vaccinatie tegen de Mexicaanse griep
Lees ook:Beschermingsmiddelen Mexicaanse griep niet aan te slepen
Lees ook:Mexicaanse griep lijkt milder te verlopen dan verwacht
Lees ook:De oudste vrouw ter wereld is niet meer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mexicaanse griep gunstig voor werkloze 50-plussers

  1. Zarray

    Kunne we dat vaccin voor die a ziekte die eerder was dan niet gewonen uit de kast pakken

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Werkloze 50plussers: profiteer van de mexicaanse griep! | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>