50-plusser Jerry Hall muze van Karl Lagerfeld

De 50-plusser Jerry Hall mag zich de nieuwe muze van fashiongoeroe Karl Lagerfeld noemen. Hall zal onder andere het gezicht worden van Lagerfelds nieuwe campagne. Zo zie je maar, dat schoonheid dus helemaal niet gebonden is aan leeftijd. Misschien kunnen we zelfs wel stellen dat de jaren er juist wat schoonheid bovenop gooien!  
Chanel, waar Lagerfeld voor ontwerpt, oogst al langer bewondering met prachtig geschoten commercials, waar sterren als Nicole Kidman (Chanel No. 5) en Keira Knightley (Coco Mademoiselle) hun medewerking aan verleenden. Jerry Hall zet dat voort. Het Britse model zal onder andere de advertenties sieren die horen bij een nieuwe tassenlijn, meldt de Britse Grazia maandag. De inspiratie voor zowel de handtassen als de campagne komt van Collete’s ‘Cheri’, een naoorlogse Franse roman over het stuklopen van een relatie tussen een oudere vrouw en haar toyboy. Door het gekozen thema geldt de reclamecampagne nu al als een van de meest riskante tot nu toe. Voor de rol van de toyboy is Baptiste Giabiconi gevraagd. Het model werkte eerder al met Lagerfeld samen voor de doofstomme korte film die vorige week uitkwam. Of en wanneer de campagne in Nederland te zien zal zijn, is vooralsnog onbekend.

Lees ook:Rock ‘n roll-held Jerry Lee Lewis in Heineken Music Hall!
Lees ook:Karl Lagerfeld is niet 79, maar 77, zo onthult hij eindelijk!
Lees ook:Model van 85 jaar oud steelt nog altijd de show
Lees ook:Pensioenleeftijd naar 79 jaar: Karl Lagerfeld vindt het nog niet genoeg!
Lees ook:50-plusser wil graag lat-relatie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>