Moderne variant van de oude hersenkraker: de aanraakkubus (filmpje)

De geel-, blauw-, rood-, wit-, groen- en oranje-kleurige Rubiks kubus was in de jaren tachtig een echte hit. Wie had hem niet in huis, alle kinderen liepen ermee. En als de kinderen ‘s avonds op één oor lagen waren de ouders aan de beurt. Geef toe!! Mogelijk kun je binnenkort opnieuw aan de slag met je kleinkinderen met een moderne variant van de oude hersenkraker. Zijn ze even verlost van de DS….. Deze speciale versie van de wereldberoemde kubus is voorzien van 54 kleine touchscreens. Je hoeft de blokjes alleen maar aan te tikken om ze van kleur te laten veranderen. Draaien is niet meer nodig.

Het klikkende geluid als je de kubus draait hoef je ook niet te missen want via een ingebouwde speaker worden deze gewoon weergegeven. Je kunt zelfs uit meerdere geluidseffecten kiezen. Ook kun je de kubus rustig aan de kant leggen en op een later tijdstip verder gaan. De kubus slaat het spel in zijn geheugen op. De TouchCube helpt je ook via hints tot complete oplossingen.

Het Amerikaanse Techno Source de zogeheten Rubik’s TouchCube ontwikkeld.

De aanraakkubus wordt geïntroduceerd op de American International Toy Fair, een speelgoedbeurs die van zondag tot en met woensdag plaatsvindt in New York. We moeten dus nog even geduld hebben.

Lees ook:Man Bijt Hond zet kwaad bloed met blote vrouw
Lees ook:Haal gejaagdheid uit je leven, doe aan “slow living”
Lees ook:Geur van rozemarijn geeft een boost aan je geheugen
Lees ook:Lokale ouderenpartijen moeten 50Plus versterken
Lees ook:OnvoorSPELbaar speelgoed van het Jaar 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>