Service KPN “Toets 5 bij bezet” vandaag gestopt

De gratis service van Telecombedrijf KPN op traditionele telefoonlijnen ‘toets 5 bij bezet’ stopt met ingang van 1 juni. Deze service zorgde ervoor dat je automatisch werd teruggebeld zodra de persoon die je wilde bellen weer beschikbaar was. Met deze service hoefde je het niet steeds opnieuw te proberen. Echter, vanaf vandaag moet je weer zelf aan de slag. Einde service!KPN stopt naar eigen zeggen met de dienst omdat er steeds minder gebruik van werd gemaakt. Steeds meer mensen bellen via o.a. internet waardoor ster 5 met bellen naar/vanaf zo’n nummer ook al niet meer gebruikt kan worden.

Het was vaak handig als je je huisarts wilde spreken als hij/zij telefonisch spreekuur had. Nu moet je maar zien of dat gaat lukken in een half uurtje. Weer een gemis voor veel ouderen met een “ouderwetse” analoge/isdn kpn lijn!

Lees ook:KPN: bellen naar vaste lijn en mobiel wordt even duur
Lees ook:Air Berlin-toptickets gaan een nieuwe ronde in
Lees ook:Heeft u al alles in 1?
Lees ook:Minder mensen naar de huisarts door internet
Lees ook:Wegenwacht Fiets Service biedt pechhulp onderweg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Service KPN “Toets 5 bij bezet” vandaag gestopt

  1. Elly

    ik vind het erg jammer dat de optie Toets 5 bij bezet is stopgezet, ik maakte er regelmatig gebruik van, ik hoop dan ook dat deze optie weer terug komt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>