Internetveiling met boedel van het Scheringa Museum

Helaas… Goedkoop een schilderijtje van Dali of een andere bekende kunstenaar op de kop tikken zit er niet in, maar voor mensen die op zoek zijn naar kantinemeubilair of een kassasysteem biedt de veiling van de inboedel van het Scheringa Museum voor Realisme misschien een uitkomst. De inboedel van het Spanbroekse museum wordt de komende dagen geveild.Stoelen, tafels, kluisjes en het kassasysteem van de museumwinkel, het wordt allemaal geveild om schulden van het failliete DSB (*) af te betalen.  Op de website van Troostwijk Veilingen kunnen geïnteresseerden de spullen bekijken. Vrijdag is de inboedel op locatie, dus in het museum in Spanbroek, te zien. Tot en met maandag kun je via internet proberen een stuk uit het museum te bemachtigen. Geen kunst dus, maar wel artikelen waar een verhaal aan vast zit. En mogelijk goedkoper dan in de winkel!

(*) Kort na het faillissement van DBS Bank werd ook DS Art, waarin de kunstcollectie van Dirk Scheringa was ondergebracht, failliet verklaard. ABN Amro legde beslag op de kunstwerken als onderpand voor de miljoenenschuld van DSB aan de bank.

Lees ook:Dirk Scheringa stelt zich kandidaat voor 50PLUS
Lees ook:Tabaksmuseum sluit definitief de deuren
Lees ook:Rondleidingen Militair Luchtvaart Museum Soesterberg
Lees ook:Activiteiten voor jeugd in drakententoonstelling Limburgs Museum
Lees ook:Tentoonstelling over de kunst van het ouder worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>