Benefiet voor Japan met o.a. Ajax, Toppers, Jan Smit, 3JS en Nick&Simon

Het wordt druk in de ArenA op woensdag 13 april. Tenminste, dat is wel te hopen, want het is voor een goed doel: die avond is er in het stadion namelijk een benefiet voor de slachtoffers van de natuurramp(en) in Japen.Ajax speelt een benefietwedstrijd tegen Shimizu S-Pulse, een club uit de Japanse eredivisie, maar er zijn ook allerlei artiesten: Jan Smit, Nick & Simon en 3JS treden op. Eerder werd al bekend dat de Toppers acte de présence gaan geven. Ook Xander de Buisonjé, Kinderen voor Kinderen, Glennis Grace, het Nationale Ballet, Opera Zuid en dj Dennis van der Geest hebben toegezegd op te treden.

De artiesten helpen met hun optreden mee om geld in te zamelen voor het Nederlandse Rode Kruis, dat slachtoffers van de aardbeving en tsunami helpt. De organisatie wil onder meer geëvacueerden helpen die momenteel in opvangcentra verblijven. Zij hebben medicijnen, dekens en kleding nodig.

Lees ook:Glennis Grace zingt “Gouwe ouwe” Anita Meyer….kippenvel! (filmpje)
Lees ook:Kaskraker in Ziggo Dome: Extra concert Holland zingt Hazes
Lees ook:Peter Beense, Dries Roelvink e.v.a. bij het Jordaanfestival in Amsterdam
Lees ook:Nationale Herdenking slachtoffers MH17
Lees ook:Paul de Leeuw presenteert meezingspektakel ‘Top2000 Sing Along’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>