Overal ov-chipkaart aan het eind van het jaar? HELP?!

De ov-chipkaart… Als ik heel eerlijk ben heb ik er tot nu toe voornamelijk negatieve gevoelens bij. Ik ga bijna nooit met het openbaar vervoer, maar ik heb er een paar keer eentje gekocht en om nou te zeggen dat ik het allemaal erg gemakkelijk vond: …nee! Ik heb al meegemaakt dat ik niet wist waar ik nou het perron op moest gaan om ingecheckt te zijn voor de metro en ik heb ook al een keer gehad dat ik de poortjes niet uit kwam omdat mijn kaart al zou zijn uitgecheckt…Ik zal heus wel iets fout hebben gedaan, maar ik schat mezelf toch in als iemand die niet heel dom is, dus ik denk dat meer mensen met problemen komen, als de ov-chipkaart overal in gebruik wordt genomen. En dat kan best wel eens opschieten: eind dit jaar moet het volgens de VVD namelijk overal in Nederland mogelijk zijn om met de kaart te reizen. Volgens VVD’er Aptroot zijn in Nederland al miljoenen mensen bezig met het wennen aan de ov-chipkaart, maar is het nog steeds niet mogelijk om overal met de kaart te reizen. “In plaats daarvan wordt er door allerlei partijen gepraat over het terugdraaien van de ov-chipkaart, terwijl het gros van de mensen gewoon tevreden is, inclusief de ANWB”, stelt Aptroot.

nou… dat weet ik niet zo net hoor…

Lees ook:Het papieren treinkaartje is binnenkort verleden tijd
Lees ook:‘Aantal klachten over ov-chipkaart daalt’……zeggen ze!
Lees ook:OV-chipkaart vervangt strippenkaart in Amsterdam
Lees ook:Gehandicapten mogen binnenkort overal gratis parkeren
Lees ook:Eén muisklik en je vindt al je naamgenoten op internet!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Overal ov-chipkaart aan het eind van het jaar? HELP?!

  1. Pingback: OV-geharrewar: toch weer meerderheid voor behoud strippenkaart… | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>