Schakel je online leven eens helemaal uit

Tijd voor elkaar aan tafel, wanneer gebeurt dat nog. Er gaat altijd wel  bij iemand een telefoon af . Met z’n allen aan tafel heet dat maar niet echt samen.  Mailen, wordfeuden, whatsappen of Facebooken, het gaat gewoon door. Fatsoen is er niet meer bij. Ja, ik kan daar héél boos om worden. Het leidt enorm af en het is net of je niet serieus wordt genomen, alsof er iets of iemand altijd belangrijker is.

Daar gaan we wat aan doen….telefoons worden voor één avond afgesloten van internet en 3G. De winst: broodnodige quality time voor jou, je vrienden en familie! Download de app, zet ‘m aan en reduceer je mobieltje tot niets meer dan… een telefoon. Bellen en gebeld worden en sms’jes ontvangen, meer niet. Zo raak je dat neurotische gedoe heel makkelijk even kwijt, en heb je weer tijd voor elkaar.

De John’s Phone app maakt van iedere Android smartphone een simple phone. De  Android smartphone krijgt het uiterlijk van de echte John’s Phone, plús de basisfunctionaliteiten: bellen, gebeld worden en sms’jes ontvangen. De rest wordt uitgeschakeld. De app is te downloaden via de Android Market.

 

Lees ook:Senioren te oud voor een smartphone?
Lees ook:Einde aan belbundel door bellen via WhatsApp
Lees ook:KPN: bellen naar vaste lijn en mobiel wordt even duur
Lees ook:Meer dan de helft 55-plussers heeft nu een smartphone
Lees ook:Tientallen telefoontjes naar alarmnummer 112: politie grijpt in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>