Paul McCartney opent Olympische Spelen

De Olympische Spelen worden van 27 juli tot en met 12 augustus gehouden. En wat zo leuk is: Paul McCartney treedt op tijdens de openingsceremonie van de Spelen in Londen! Hij maakte zelf het nieuws bekend aan de BBC. De inmiddels 69-jarige McCartney zal aan het einde van de show het podium betreden voor een concert.

Eerder dit jaar had McCartney al te kennen gegeven iets tijdens de Spelen te zullen doen, maar dat hij zou aantreden bij de opening bleef een goed bewaard geheim.

De geruchten dat Paul McCartney deel zou uitmaken van de openingsceremonie van de Olympische Spelen deden al langer de ronde. Aan BBC bevestigde de ex-Beatle gisteren dat hij het slotstuk van de show zal verzorgen.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen staat onder leiding van Danny Boyle, bekend als regisseur van de film “Slumdog millionaire”. Het thema van de show is “Isles of wonder”.

Lees ook:Paul McCartney opent Olympische Spelen met Hey Jude
Lees ook:Paul McCartney komt weer naar Nederland
Lees ook:Paul McCartney woest op McDonalds
Lees ook:Onthullend boek over Paul McCartney’s leven na de Beatles
Lees ook:Vrienden verklappen plannen ex-beatle Paul McCartney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>