Paul McCartney opent Olympische Spelen met Hey Jude

Jeetje… Wat wordt Paul McCartney oud zeg… Ik schrok er eerlijk gezegd best wel van, toen ik ‘m gisteren zag zingen op de openingsceremonie tijdens de Olympische Spelen. Je weet het wel natuurlijk, maar ‘m ineens ook fragiel te horen zingen is toch confronterend. Desondanks wel een prachtig optreden (jammer van het verkeerd instarten van de band) tijdens een meer dan geweldige show. En daar waar het voor velen misschien een anti-climax was dat niet een bekende sporter de vlam ontstak maar ‘de toekomst’, vond ik dat voor de verandering juist wel mooi. Hulde aan Londen! En nu twee weken genieten van de Olympische Spelen.

 

Lees ook:Paul McCartney opent Olympische Spelen
Lees ook:Bokslegende Mohammed Ali overleden
Lees ook:Olympische Spelen retrospelletje gelanceerd
Lees ook:Op de riksja naar de Olympische Spelen……. vanuit China!!
Lees ook:Hoe hip! Queen Elizabeth viert jubileum met Spice Girls

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul McCartney opent Olympische Spelen met Hey Jude

  1. Ferdinand van Heijningen

    Lees de haiku “Warme Liefde” van Ferdinand van Heijningen, nu op http://www.gedichten.nl (op voorpagina of anders via zoekscherm op te zoeken, type dan “Heijningen”). Mooi om “Hey Jude” op de Olympische Spelen te zingen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>