Decolleté met rimpels kan echt niet!

Als je ouder bent is het niet meer geoorloofd (vindt de meerderheid van 2.000 ondervraagde Britse vrouwelijke 45-plussers….). er hipperdepip bij te lopen. Zij vinden 59 de leeftijd waarop vrouwen hun hoge hakken, rode lipstick, strakke kledij en valse nagels moeten wegsmijten en een meer natuurlijke look moeten nastreven.

En dan hebben we het maar niet over oudere vrouwen die zo nodig Uggs moeten dragen…..

 

 

 

 

Baseballpetjes en een zelfbruinende crème kunnen niet meer vanaf 40, minirokjes en lederen broeken zijn verboden vanaf 41, zo blijkt uit een enquête van Nurture Replenish Skincare. Vier jaar later zijn ook knielaarzen en strakke topjes verboden, tatoeages beginnen er slecht uit te zien na je 55ste. Op sommige looks staat nog een kortere houdbaarheidsdatum: vlechtjes zijn namelijk enkel gepast voor prille twintigers. De grootste blunder die een vrouw kan begaan is een diep decolleté dragen met rimpels. 

Toch is er ook goed nieuws: 74 procent van de ondervraagde vrouwen laat met plezier de natuur haar gang gaan, zonder extreme anti-agingprocedures in te schakelen. 95 procent zegt dat ze jonger dan hun werkelijke leeftijd lijken, slechts een kwart zou plastische chirurgie overwegen. Een derde van de ondervraagde vrouwen maakt zich zorgen dat bepaalde stukken uit haar garderobe niet gepast zijn voor haar leeftijd.

Lees ook:Moeders winkelen het liefst met dochter…vanwege haar advies
Lees ook:Mannen meer gehecht aan haar dan aan potentie
Lees ook:Decolleté als visiteplaatje
Lees ook:45+ vrouwen zitten lekker in hun vel
Lees ook:Vanaf 50 jaar is het gedaan met de complimentjes voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>