Nationale Sloepenshow 2013 Bataviahaven

De Nationale Sloepenshow is ook dit jaar weer de meest complete “in-water” bootshow voor sloepen, tenders, daycruisers en vletten. Als je erbij wilt zijn moet je zorgen dat je zaterdag 22 juni of zondag 23 juni is de Bataviahaven in Lelystad bent. De  Sloepenshow is een uniek evenement met een eigen sfeer. Goed voor een gezinsdagje uit met voor elk wat wils.

 

Naast grote merken, zijn er ook veel kleine werven die deelnemen aan dit evenement. Hierdoor kun je een scala aan sloepen bewonderen. Daarnaast gebruiken diverse merken de sloepenshow als podium om hun nieuwste modellen voor het eerst aan het publiek te presenteren.
De sloepen liggen allemaal in het water en door de nabijheid van het Markermeer, kan er ook een proefritje gevaren worden. Ook met tenders met onbeperkt hoge snelheid. Op de omliggende Martieme Markt, kunnen liefhebbers kennismaken met tientallen producten en diensten.
De toegang tot de Sloepenshow is gratis en er is volop parkeerruimte. Ook als je dit evenement met eigen vaartuig wilt bezoeken, kun je je hun ophalen, want er zijn voldoende ligplaatsen beschikbaar. De Nationale Sloepenshow 2013 begint op zowel zaterdag als zondag om 10.00 en eindigt om 17.00 uur.

Lees ook:Shows van alle hondenrassen in de Brabanthallen
Lees ook:Pieten, pakjes en pepernoten in het buitenmuseum
Lees ook:“De smaak van Italië” op Kasteel de Haar
Lees ook:Demonstraties Reddingsbrigade in Zuiderzeemuseum
Lees ook:Markt onder de Linden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>