WandelZapp….. zapp en wandel!

De  wandelsite Wandelzoekpagina heeft gisteren de mobiele app WandelZapp gelanceerd. Met behulp van deze app kun je met je mobiele telefoon de mooiste wandelroutes ontdekken in Nederland.
De app biedt direct al meer dan 500 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

WandelZapp biedt een zoekmogelijkheid op afstand, plaats en bereikbaarheid met openbaar vervoer. Ook is direct zichtbaar welke wandelingen er beschikbaar zijn in de buurt op basis van de locatie van de smartphone. Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een wandelkaart met ingetekende route en de positie van de wandelaar, een korte beschrijving, foto’s en een navigatieknop naar het startpunt.

 

Lees ook:De mooiste zomerwandelingen
Lees ook:Papieren treinkaartje verdwijnt per 9 juli
Lees ook:Clockaid introduceert geheugenklok
Lees ook:Fietsroutes in Google Maps is gelanceerd!
Lees ook:Nooit te oud voor een eerste keer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “WandelZapp….. zapp en wandel!

  1. Stefan Horn

    Beste 50plus-blog,

    Leuk dat u aandacht heeft besteed aan WandelZapp, de wandelapp met meer dan 550 mooie wandelingen in heel Nederland. Inmiddels is de wandelapp ook beschikbaar voor iPhone. Ik stel het zeer op prijs als u dit wilt vermelden.

    Meer info: http://www.wandelzoekpagina.nl/wandelzapp

    met vriendelijke groet,
    Stefan Horn
    Wandelzoekpagina
    http://www.wandelzoekpagina.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>