Patricia Paay klaar met toyboys

Okay vooruit, nog één keer een blog over Patricia Paay. Er zijn tijden geweest dat je dagelijks over haar uit je panty kon springen, maar daar zijn we hier op het blog  mee gestopt.

Patricia Paay wordt morgen 65 jaar en heeft nog een vurige wens…..

 

 

 

Zondag tijdens Life 4 You werd ze alvast stevig in de watten gelegd door Carlo Boszhard en Irene Moors. Niet alleen haar zus Yvonne maar ook hun geliefde moeder passeren de revue, en Patricia is tot tranen toe geroerd. Maar al snel blijkt dat Patricia tóch nog wel wat te wensen heeft voor haar 65ste verjaardag.

“Ik heb niet alles op de rails, nee”, geeft ze toe. Haar relatie met de veel jongere Nicky heeft zijn beste tijd gehad en Patricia is klaar voor een nieuwe man. Maar die heeft zich helaas nog niet aangediend, dus ‘knuffelt’ ze zo nu en dan nog met Nicky, vertelt de zangeres/presentatrice… “Nicky is één van mijn beste vrienden en zal dat altijd blijven. Hij vroeg: ‘Mag ik af en toe nog langskomen voor een knuffel?’ En dat mocht La Paay….

Ondertussen houdt Patricia haar ogen open voor háár ware. “Ik zoek nu iemand die dichter bij mijn leeftijd zit. Iemand waar ik dingen mee kan delen. Ja, ik mis dat heel erg”, vertelt ze eerlijk.

 

Bron: de Telegraaf

Lees ook:Patricia Paay komt met leeftijdsloos online magazine
Lees ook:Zoek het hondje van Patricia Paay!
Lees ook:Patricia Paay heeft hond terug!
Lees ook:Patricia Paay in de Playboy… bloot!
Lees ook:Fotoshoot Patricia Paay donderdag op SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>