Madurodam zoekt nieuwe bewoners

Laat je kleinkind wonen in Madurodam als “Madurodammertje”….. het kan echt! Deze zomer maken alle kinderen tot 13 jaar dagelijks kans om een nieuwe bewoner te worden van het park, met een mini 3D kopie van zichzelf.
Het park in Den Haag is voor het eerst sinds 1952 op zoek naar nieuwe bewoners.

Deze ‘nieuwe generatie’ bewoners wordt door middel van 3D printing vervaardigd. De poppetjes van de winnaars komen uiteindelijk in het park ‘wonen’. Gisteren verwelkomde Madurodam al de eerste ‘nieuwe generatie’ bewoners. De Koninklijke familie liet zich in 3D vereeuwigen en is in Madurodam al verhuisd naar Huis Ten Bosch.

Morgen 5 juli opent in Madurodam ‘de Fantasitron’. Kinderen kunnen in deze futuristische 3D omgeving een digitale 3D kopie van zichzelf laten maken. In juli en augustus selecteert de Fantasitron willekeurig honderden winnaars die een schaal 1 op 25 poppetje van zichzelf winnen. Deze nieuwe bewoners worden na de zomer in Madurodam geplaatst.
De winnaars ontvangen tevens een Madurodam-jaarabonnement dat geldig is voor de winnaar plus vier introducés.

Na het maken van de 3D kopie in de Fantasitron is het mogelijk om ‘een kopie van jezelf in 3D’ te bestellen als Madurodam poppetje.

De moeite van een bezoekje waard toch?

Lees ook:Gratis met je kleinkinderen in de herfstvakantie naar Madurodam
Lees ook:Nijntje speeltuin geopend in Madurodam
Lees ook:Madurodam by Light
Lees ook:“George Maduro 100 jaar” onder de aandacht in Madurodam
Lees ook:Madurodam organiseert op 4 mei de eerste Nationale Kinderherdenking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>