Madurodam by Light

Vandaag begint de kerstvakantie weer. “Ik kom bij je ogeren hoor” werd mij vorige week al medegedeeld. “Prima kind, ik vind het gezellig dan gaan we weer iets leuks doen!” Madurodam gaat het dit keer worden denk ik. Ziet er wel sfeervol uit. Van zaterdag 19 december 2009 tot en met zondag 3 januari 2010, staat Madurodam namelijk volledig in het teken van de gezelligste tijd van het jaar.

Je kunt de nieuwste aanwinsten van Madurodam bekijken: het Glazen Huis en het popconcert van de Golden Earring in miniatuur. Daarnaast is er nog veel meer te doen in Madurodam.

Madurodam by Light is iedere avond te zien vanaf 18.30 uur. Na zonsondergang beleef je een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. In deze 20-minuten durende lichtshow maakt Madurodam gebruik van de modernste projectietechnieken en water- en lasereffecten. Het park sluit direct na de show. De kassa’s blijven open tot een half uur voor aanvang van de show. Voorafgaand aan Madurodam by Light kan je in het restaurant genieten van pannenkoeken of speciale stamppotten.

Lees ook:Nijntje speeltuin geopend in Madurodam
Lees ook:Reeënexcursies door een van de mooiste plekken van Nederland
Lees ook:Madurodam zoekt nieuwe bewoners
Lees ook:Word energiek wakker met licht
Lees ook:Madurodam organiseert op 4 mei de eerste Nationale Kinderherdenking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>