Nooit meer hetzelfde – een waargebeurd verhaal

du-Bois-Nooit meer hetzelfdeAnja du-Bois is de vrouw van Herman du-Bois, de man die jarenlang onterecht vast zat in de Puttense moordzaak. Een van de grootste gerechtelijke dwalingen in Nederland.’Nooit meer hetzelfde’ gaat over onrecht, justitite, Puttense Moordzaak, veroordeling en gerechtigheid.

Terwijl haar man veroordeeld wordt en voor jaren onterecht de gevangenis in gaat, probeert Anja haar gezin draaiend te houden. ‘Nooit meer hetzelfde’ is haar schokkende verhaal.

De Puttense moordzaak is door Peter R. de Vries en oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw onophoudelijk in de publiciteit gehouden.

co-auteur Marlou Roossink schreef eerder mee aan het boek ‘Kom niet aan mijn kinderen’, het verhaal van Janneke Schoonhoven over de ontvoering van haar kinderen Sara en Ammar. Peter R. de Vries heeft een indrukwekkend voorwoord geschreven voor ‘Nooit meer hetzelfde’.

Lees ook:Joran van der Sloot gooit lichaam Natalee Holloway overboord!
Lees ook:Peter R. de Vries was vroeger een vandaal en een dief
Lees ook:De hel van Tjideng…… een persoonlijk verslag van een jappenkamp
Lees ook:“Kom van dat dak af”! De geschiedenis van de eerste Nederlandstalige rock-‘n-roll hit
Lees ook:111-jarige Egbertje, oudste vrouw van Nederland, overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>